Magnufuel kütusesäästja

Säästmist on lihtne müüa – sisuliselt on see mõne niikuinii ostetava kauba paremaks muutmine ehk müüja ei pea nägema vaeva alustades vajaduse tekitamisest. Kütust kulub? – Kulub! Tahaksid, et kulub vähem?- Ikka! Lisame mõne sertifikaadi või viite autotööstuse vandenõule, vastame julge ostja peas tekkida võivatele küsimustele (kas see paadi päramootorile ikka sobib? jah, anna raha siia!) ning kasseerime kokku hoida loodetava raha kohe sisse. Kui hästi läheb, vajutab raha tagasi teenida sooviv ostja edaspidi autoga sõites veidi vähem gaasi, on ostuga rahul ning rõõmus.

Vaata lähemalt (saitide ekraanilasud, turvaline avada): Magnufuel eestikeelne esileht, tellimise leht, autojuhi blogi. Kommentaarid: Auto24 foorum, Volvo Club foorum

Kust aga sellist toodet leiaks? Nagu ikka tuleb appi AliExpress – ja seal on olemas Fuel Saver kategooria. Nende hulgast leiab nii tuttava kollase jublaka (hinnad alates 1,69$) kaubamärgiga PowerMag kui selle sinise venna D1 Spec HyperGauss.

aliexpress-fuel-savers

Aga leiab ka alumiiniumkestas “pingestabiliseerija” ja selle noorema venna – sigaretisüütajasse käiva ja kah äsja Eestis müügil olnud Fuel Shark’i analoogi.

Thlpn! tekstis olevad veebiaadressid on taotluslikult linkimata ja nende sisu piltidel näha – kohati võib sealt lisaks vuhvel-tootele kaasa saada ka tükikese pahavara. Kui tahad lähemalt uurida, kasuta liivakastimängudeks virtuaalmasinat.

Loomulikult saab tellida ka eksklusiivsemat kraami, nt Sixth Element’i (www.sixth-element.com/english) kvant-tehnoloogia hind küünib mootori kubatuurist ja loodetavast toimekiirusest sõltuvalt 300$ kanti, kütuse kokkuhoid ja 3D audiovideosüsteemi parem toimimine on seejuures tagatud sõltumata sellest, kas PowerChip kinnitatakse aku pluss- või miinusklemmile, kütusevoolikule või kliimaseadmele:

The T5 PowerChip is designed by the SIXTH ELEMENT Corporation; the new Quantum Technology can improve electrical conductivity of the battery charging system, when installed on battery terminals. It can also provide better and more precise ECU signal transmissions and make for more stable and effective engine output performance.

The performance test by Specr magazine reported that the car stereo and 3D audiovisual system were improved significantly after the T5 PowerChip was installed on the negative battery terminal. The image effect became clearer and brighter, the stereo high-pitched voice had a more 3D feeling, the bass level became more solid.

Apply to:

Battery positive and negative wires, air-conditioning pipes, fuel lines, air intake system, ignition module and the pipes/tubes on other systems necessary to improve performance.

sixth-element

Samast kõrvalt leiab ka soolveest keskkonnasõbralikku kütuselisandit ehk vesinikku tootvad HHO-seadmed (www.ogohho.com) mis võtavad selle tarbeks geneka pealt voolu: isegi kui nad peaksid mingil määral vesinikku tekitama, on energiakulu suurem kui enne (vt: Do HHO systems actually work? või põhjalikumat The great “run your car on water” scam lehte).

hho

5th Gear on võtnud vaevaks hulga kütusesäästjaid stendil läbi testida:

Magnufuel’i taga olev seltskond on oma tööd teinud vähemalt sama põhjalikult, lokaliseerides sisu 27 keelde – mis tänu ühele näpukale olid üsna kergesti leitavad:

www.magnufuel.com/en/
www.magnufuel.com/DK_official_T21/
www.magnufuel.com/EE_official_T23/
www.magnufuel.com/ES_official_T9/
www.magnufuel.com/FI_official_T18/
www.magnufuel.com/GR_official_T7/
www.magnufuel.com/HR_official_T10/
www.magnufuel.com/IT_official_T3/
www.magnufuel.com/LT_official_T19/
www.magnufuel.com/LV_official_T16/
www.magnufuel.com/MT_official_T14/
www.magnufuel.com/PL_official_T20/
www.magnufuel.com/PT_official_T6/
www.magnufuel.com/RO_official_T15/
www.magnufuel.com/SE_official_T17/
www.magnufuel.com/SI_official_T5/
www.magnufuel.com/SK_official_T22/
www.magnufuel.com/DE_official_T11/
www.magnufuel.com/CZ_official_T8/
www.magnufuel.com/CY_official_T12/
www.magnufuel.com/BA_official_T13/
www.magnufuel.com/SK_official-T1-old-test-product/
www.magnufuel.com/FR_official_T23/
www.magnufuel.com/NL_official_T24/
www.magnufuel.com/AT_official_T25/
www.magnufuel.com/MX_official_T23/
www.magnufuel.com/CH_official_T27/

Nimekirjast paistab silma veidi erineva kujundusega Slovakkia turule mõeldud “test-toode”, mille koodist leiab viiteid autori slaavi taustale:

skolko-budet

Paraku on see hetkel ka kõik, mida annab autorite kohta tuvastada – domeenid on registreeritud kasutades Whoisguard’i ehk whois-kontaktandmed ei reeda midagi, küll leiab veidi ringi kaevates samast serverist müügipakkumise spreile mis peaks ravima kõiki liigesehädasid. “Autojuhi blogiga” jagab robtexi andmetel kodu aga suurem hulk sarnaseid saite mis räägivad kas kütuse säästmisest, juuste kasvatamisest või rindade suurendamiset. Ülesehitus on reeglina sarnane – esileht pakub temaatilist nõu või jätab mulje juuksurisalongist (eesmärgiks SEO?), sisuks aga “kasutajakommentaarium“, aga leidub ka kohe “blogiga” algavaid mis viivad edasi müügilehele.

delicatehair.com
ecogassavings.com
fuelsavingtip.com
fuelsavingtricks.com
get-hair-back.com
goodbye-hairloss.com
hair-diary.com
hair-impression.com
headwithhair.com
motors-blog.com
newhairforyou.com
no-hairloss.com
nobaldspots.com
pestfightinginfo.com
regrow-hair-now.com
restore-your-hair.com
say-no-to-hairloss.com
stylishandpretty.com
thehairgrow.com
thishaircare.com
yourshinyhair.com
beautydiary.info
bodyshape.info
cheap-gas.info
cheap-petrol.info
cheapgasoline.info
cheappetrol.info
driveforless.info
eco-fuel.info
extrafuel.info
fuel-economy.info
fuel4less.info
fuelcosts.info
fuelhelp.info
fuelsave.info
getbiggerboobs.info
getbiggerbreast.info
howtoimpress.info
howtosavefuel.info
ladiesjournal.info
no-hair-loss.info
save-on-fuel.info
savingfuel.info

Ilmselt peaks Robtexi abil võrgustiku kaardistama ja vaatama kas leiab mõne lohakamalt peidetud jälje – vahest on mõne saidi koodis veel midagi ripakil, mõni domeen ilma WhoIsGuardita vms.

Kui leiad midagi huvitavat lisaks – olgu siis veel jaburamaid kütusesäästjaid või Magnufuel’i müüjate tausta kohta – jäta kommentaar!(praegu on 0 kommentaari)